Lediga tjänster
Hitta våra lediga tjänster här!
Om Ge Effektivt
Ge Effektivt är en ideell förening som sedan grundandet i november 2020 har samlat in över 10 miljoner kronor till effektiv välgörenhet. Ge Effektivt inspireras av effektiv altruism-rörelsen, som handlar om att använda forskning och förnuft för att göra så mycket gott som möjligt. Ge Effektivt ingår i ett internationellt nätverk av organisationer som arbetar utifrån dessa principer, med särskilt nära kontakter med de organisationer som arbetar med effektivt givande i andra länder.

Organisationens drift är finansierad genom gåvor från stiftelser och privatpersoner, som vi samlar in separat från våra välgörenhetsdonationer. Vårt arbete fokuserar på att sprida idéerna om effektivt givande i Sverige samt att samla in pengar till de välgörenhetsorganisationer med störst möjlighet att göra så mycket gott som möjligt.

I teamet värdesätter vi kombinationen av logiskt tänkande och stora hjärtan. Vi har ett stort ansvar för att arbeta effektivt för att göra världen bättre, men vill fortfarande samskapa en varm miljö där vi har roligt på jobbet. Genom högt i tak och välkomnande av alla välunderbyggda resonemang siktar vi på kraftig tillväxt närmsta åren genom de metoder som vi tror ger bäst utfall. Hos oss är du med på en resa där alla verkligen gör skillnad och med stolthet kan se tillbaka på det vi åstadkommit. Du blir också del av ett intellektuellt utmanande community med den gemensamma ambitionen att förbättra världen.
Lediga tjänster
Verksamhetschef
I denna roll har du ansvar för verksamheten som helhet, inklusive att kommande år mångdubbla insamlingen till de välgörenhetsorganisationer som gör allra störst skillnad för människor, djur och klimat. Genom samarbete internationellt, med dina anställda och våra hundratals givare lyfter du verksamheten till nästa steg.

Fyll i detta formulär för att söka tjänsten och bli kontaktad av oss. Vi önskar inget personligt brev, och ansökan bör ta mindre än en kvart. Sista ansökningsdag 31:a mars.

Intervjuer sker löpande och vi kan komma att tillsätta rollen innan sista ansökningsdag. Vi uppmuntrar dig till att höra av dig till oss på henri@geeffektivt.se, även om du är tveksam, så kan vi tillsammans komma fram till om rollen är rätt för dig.

Läs mer om rollen här.
Marknadsansvarig
Du blir en avgörande del i insamlingen till de välgörenhetsorganisationer som gör allra störst skillnad för människor, djur och klimat. I den här rollen kommer du att ha en central roll både i arbetet med att ge en fantastisk upplevelse till befintliga givare och att driva vår tillväxt av insamlade medel.

Fyll i detta formulär för att söka tjänsten och bli kontaktad av oss. Sista ansökningsdag 1:a maj.

Intervjuer sker löpande och vi förväntas oss att rollen kommer att tillsättas innan sista dag för ansökning. Om annonsen ligger uppe har vi ännu inte anställt någon, och vi välkomnar fortfarande din ansökan.

Läs mer om rollen här.

Made on
Tilda