Filantropisk rådgivning.

Är du intresserad av att bidra till en bättre värld för så många som möjligt, men inte säker på hur? Vi bidrar gärna med rådgivning om du funderar på att ge större belopp till välgörande ändamål på ett sätt som skapar resultat.
Vår filantropiska rådgivning är gratis och utan förpliktelser. Vi finansieras av privata givare som ser värdet i att vi erbjuder detta, och vårt enda mål är att få fler att ge pengar till de bästa initiativen i världen. Det finns ingen förväntan på att du ska att ge genom oss, även om du använder dig av våra råd.
Vi kan bland annat hjälpa dig med:
Att vara en ledstjärna.

Vi hjälper dig att kartlägga vilka värderingar och principer som är viktiga för dig, och att förbereda en filantropisk portfölj som både är effektiv och som följer ditt hjärta.

Expertis.

Vi kan lära dig, din familj eller ditt företag om filantropi och effektiva insatser genom att bland annat ge mer information, utveckla material eller hålla presentationer.

Val av organisationer.

Vi hjälper dig att identifiera vilka organisationer du ska ge till. Vi har djup kunskap inom effektivt bistånd och ett brett nätverk i den internationella effektivt givande-miljön.

Nätverk.

Vi kan presentera dig för andra som har erfarenhet av resultatorienterad filantropi och har gått den väg du nu funderar på.

Personlig uppföljning.

Vi kan sätta dig i direktkontakt med mottagarorganisationer och underlätta personlig uppföljning, om du vill få mer inblick i deras arbete eller att resa på besök.

Ordning på det formella.

Vi tipsar om hur du själv bör organisera och genomföra transaktionerna med hänsyn till det praktiska, ekonomiska och juridiska.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta vår verksamhetschef Sofie Sjöstrand om du har frågor eller vill boka ett förutsättningslöst möte:
Telefon: +46 760 22 83 74
E-post: sofie@geeffektivt.se