Lediga jobb.

Om vi ​​har lediga jobb på Ge Effektivt hittar du dem här. Just nu har vi inga lediga jobb, men vill du skicka in en öppen ansökan kan du göra det via info@geeffektivt.se

Att jobba på Ge Effektivt.

Vi är för närvarande tre anställda och ungefär fem volontärer som arbetar med Ge Effektivt.
I teamet hos Ge Effektivt värdesätter vi kombinationen av logiskt tänkande och stora hjärtan. Vi har ett stort ansvar för att arbeta effektivt för att göra världen bättre, men vill fortfarande skapa en varm miljö där vi har roligt på jobbet.
Genom högt i tak och välkomnande av alla välunderbyggda resonemang siktar vi på kraftig tillväxt närmsta åren genom de metoder som vi tror ger bäst utfall. Hos oss är du med på en resa där alla verkligen gör skillnad och med stolthet kan se tillbaka på det vi åstadkommit. Du blir också del av ett intellektuellt utmanande community med den gemensamma ambitionen att förbättra världen.
Om vi ​​ska nå vårt mål att samla in 19 MSEK till effektiva organisationer 2025, behöver vi ambitiösa, begåvade och motiverade människor i teamet.
Vi är alltid intresserade av volontärer som kan tänka sig att använda delar av sin tid till att bidra till våra mål. Vi tar gärna hjälp inom allt från marknadsföring till utveckling - men blir gärna överraskade av kunskaper du kan bidra med som vi inte visste om att vi behövde.
Skicka gärna in en öppen ansökan via info@geeffektivt.se