Företagsgivande

Letar ert företag efter ett meningsfullt projekt att skänka pengar till, där fokus ligger på vilken skillnad er gåva faktiskt åstadkommer?
Varför ge genom oss?
Få ert bidrag att nå längst möjligt
Fokus i alla projekt vi rekommenderar är att era pengar ska göra så stor skillnad som möjligt per krona – oavsett om ni vill hjälpa människor, djur eller klimatet.
Gör kostnaden avdragsgill som sponsring
Vi skyltar stolt med er som företagsgivare i våra kanaler. Visa för era kunder att ni är lika smarta när det kommer till donationer, som ni är i er övriga verksamhet. När vi ger ert företag exponering motsvarande gåvan ni skänker så blir kostnaden avdragsgill för ert bolag.
Vi skickar vidare hela gåvan
Vår verksamhet är redan finansierad, så vi kan skicka 100 % av er gåva vidare till de organisationer som gör störst skillnad med pengarna.
Vad säger företagen som redan ger?
Lynx Asset Management
Hedgefond
"Lynx investeringsfilosofi bygger på evidens och forskning. Lika självklart är det för oss att med evidens och utvärderingar säkerställa att vi får så mycket effekt som möjligt av vårt givande. Därför är vi glada att kunna använda oss av de noggranna utvärderingar som GiveWell erbjuder."
Decuria
Konsultbolag, projektledare och kravanalytiker
"På Decuria erbjuds alla anställda att donera del av sin lön till välgörenhet. För att pengarna ska göra så stor nytta som möjligt har vi utgått från att skänka till erkända organisationer som rekommenderas av oberoende aktörer, såsom givewell.org och geeffektivt.se."
Webbutveckling
"Genom vårt månadsgivande säkerställer vi att vi gör skillnad på riktigt för både djur och människor, vilket är drivkraften i vår verksamhet."
Rekrytering
"Vi är experter på samhällsbyggnad, inte välgörenhet. Därför är vi glada att geeffektivt.se hjälper oss hitta och skänka till projekten som gör störst skillnad."
Skänk en företagsgåva
Informationen nedan är valfri, det går också bra att vara anonym.
Vill du ge till flera organisationer kan du göra flera överföringar, eller sätta upp ett månadsgivande.
Vilken organisation vill du donera till?
1. Skapa en ny överföring/betalning i din nätbank/bank-app

Ange bankkontonummer: 704 665 512 7
Mottagande bank: Swedbank
Clearing-nummer: 8327(9)*
eller

Ange bankgironummer: 5232-3524
2. Fyll i din valda summa
Din valda summa: 0 kr
3. Fyll i din referenskod som meddelande för överföringen
Din referenskod: F0F
*Om din bank bara använder 4 siffror för clearingnummer, hoppa över den femte siffran inom parentes. Ange inte parentesen eller mellanslag.

Om kontonumret inte godkänns, läs mer i din banks kundservice om hur man gör en överföring till Swedbank, eller hör av dig till oss.
När du trycker Klar bekräftas din donation i vårt system och du skickas till en ny sida.

Föreläsning

Vi kommer gärna och föreläser om effektivt givande, och visar de studieresultat som våra rekommendationer bygger på. Använd formuläret nedan för att be om att vi kommer förbi din arbetsplats.
Låt oss ta kontakt
... eller skriv till oss på donationer@geeffektivt.se
Made on
Tilda