Integritetspolicy
Personuppgifter som delas genom donationer till geeffektivt.se och genom kontakt med oss hanteras av Effektiv Altruism Sverige. Integritetspolicyn finns på webbplatsen Effektiv Altruism Sverige och gäller även för geeffektivt.se. Läs den här.
Användarvillkor
1. Avtalen
Avtalet består av dessa försäljningsvillkor, information som tillhandahålls i betalningslösningen samt eventuella speciellt överenskomna villkor. I händelse av konflikt mellan informationen kommer det som särskilt överenskommits mellan parterna att gälla, så länge det inte strider mot obligatorisk lagstiftning.

Avtalet kommer också att kompletteras med relevanta lagbestämmelser som reglerar köp av varor mellan företag och konsumenter.

2. Parterna
geeffektivt.se drivs av
Effektiv Altruism Sverige,
Norrsken House Postbox 5
Birger Jarlsgatan 57C
113 56 Stockholm, Sweden

info@effektivaltruism.org
Org. nr: 802506-1261

Givaren är den som gör betalningen och kallas nedan givaren.

3. Priser
Du väljer beloppet för donationen och om du vill donera en gång eller varje månad.

Ingen moms tas ut på donation.

Effektiv Altruism Sverige är skyldigt av juridiska skäl att förbehåller sig rätten att bestämma den slutliga användningen av donationer som ges till organisationen. Effektiv Altruism Sverige har dock beslutat att fortsätta donationer enligt givarens önskemål och har aldrig avvikit från detta tidigare. Det finns inga planer på att flytta ifrån detta. Effektiv Altruism Sverige tar inga avgifter och donerar vidare hela beloppet som anges på givarens begäran. Det är dock givarna fritt att välja att donera till driften av geeffektivt.se.

4.1 Betalning
Betalning sker med den valda betalningsmetoden på webbplatsen. Du väljer om du vill betala via banköverföring eller Swish.

4.2 Månatlig betalning
Om du i din bank har valt att donera ett fast belopp varje månad, kommer detta avdrag på ungefär samma dag i månaden som när donationen startades. Du kan själv välja att avbryta månadsbetalningen i din nätbank.

5. Leverans
När betalningen är klar får du en bekräftelse och ett kvitto på den e-postadress som du har registrerat hos oss.

Kvitton skickas med jämna mellanrum och det kan därför vara en viss fördröjning mellan mottagande av betalning och mottagande av kvitto.

6. Ångerrätt
Kontakta donationer@geeffektivt.se för alla frågor om betalningar som har gjorts.

7. Uppsägning av avtal (bank)
Om du donerar regelbundet genom vanlig banköverföring kan du säga upp detta avtal direkt i din nätbank. Logga in på din nätbank, gå till översikten över fasta transaktioner och avtal, avsluta din fasta transaktion till geeffektivt.se.

8. Sekretess, säkerhet och personlig information
Vi lagrar din information när du donerar, för att hantera donationer, hålla statistik och erbjuda skatteavdrag. Du kan när som helst kräva att vi raderar all personlig information som är associerad med dig genom att skicka ett e-postmeddelande till donationer@geeffektivt.se. Läs mer i vår integritetspolicy.

9 Kontakt och support
Har du frågor, ta kontakt med donationer@geeffektivt.se.

10. Ändring av kontrakt
Efter att en betalning har gjorts har geeffektivt.se ingen rätt att ändra villkoren för den om inte annat avtalats.

11. Klagomål
Vid klagomål, vänligen kontakta oss på donationer@geeffektivt.se.

12. Konfliktlösning
Klagomål riktas till geeffektivt.se inom rimlig tid. Parterna ska sträva efter att lösa eventuella tvister i vänskaplig anda. Om detta inte lyckas kan givaren kontakta Konsumentverket för medling. Konsumentverket finns tillgängligt på telefon 0771–42 33 00 eller www.konsumentverket.se.
Denna webbsida använder cookies, alltså textfiler som placeras på din dator, för att hjälpa till att analysera hur människor använder hemsidan. Vi använder denna information till att ge våra användare bästa möjliga tjänst.
Ok, visa mig inte detta igen
Close
Made on
Tilda