Jobba hos oss
Är du intresserad av att jobba på Ge Effektivt? Skicka gärna in en spontanansökan eller se om vi har några spännande positioner lediga.
Om Ge Effektivt
Ge Effektivt är en ideell förening som sedan grundandet i november 2020 har samlat in över 10 miljoner kronor till effektiv välgörenhet. Ge Effektivt inspireras av effektiv altruism-rörelsen, som handlar om att använda forskning och förnuft för att göra så mycket gott som möjligt. Ge Effektivt ingår i ett internationellt nätverk av organisationer som arbetar utifrån dessa principer, med särskilt nära kontakter med de organisationer som arbetar med effektivt givande i andra länder.

Organisationens drift är finansierad genom gåvor från stiftelser och privatpersoner, som vi samlar in separat från våra välgörenhetsdonationer. Vårt arbete fokuserar på att sprida idéerna om effektivt givande i Sverige samt att samla in pengar till de välgörenhetsorganisationer med störst möjlighet att göra så mycket gott som möjligt.

Att jobba hos oss
I teamet hos Ge Effektivt värdesätter vi kombinationen av logiskt tänkande och stora hjärtan. Vi har ett stort ansvar för att arbeta effektivt för att göra världen bättre, men vill fortfarande skapa en varm miljö där vi har roligt på jobbet.

Genom högt i tak och välkomnande av alla välunderbyggda resonemang siktar vi på kraftig tillväxt närmsta åren genom de metoder som vi tror ger bäst utfall. Hos oss är du med på en resa där alla verkligen gör skillnad och med stolthet kan se tillbaka på det vi åstadkommit. Du blir också del av ett intellektuellt utmanande community med den gemensamma ambitionen att förbättra världen.
Lediga tjänster
Inga lediga tjänster just nu
Just nu har vi inga lediga tjänster öppna hos Ge Effektivt, men använd gärna formuläret nedan för att skicka in en spontanansökan.

Vi söker också efter volontärer som kan tänka sig att använda delar av sin fritid till att bidra till våra mål.
Spontanansökan - formulär
CV/LinkedIn
Hade du varit intresserad av att jobba som volontär hos Ge Effektivt?
Vill du bli volontär?
Ge Effektivt drivs i stor utsträckning av volontärer och vi välkomnar alla som vill hjälpa till!

Om du vill vara med och bidra kan du göra det på tre sätt:

  • Donera till vårt arbete
  • Berätta om oss för andra
  • Bidra med din tid i form av volontärarbete, feedback och idéer.
Kontakta oss om du är intresserad av att vara volontär hos oss! Vi är intresserade av hjälp inom allt från marknadsföring till utveckling - men blir gärna överraskade av kunskaper du kan bidra med som vi inte visste om att vi behövde.

Made on
Tilda